Belgische paarden zegevieren opnieuw in Sunshine Tour

Belgische paarden zegevieren opnieuw in Sunshine Tour

Net als gisteren hebben al enkele Belgische paarden hun stempel weten te drukken in de jonge paarden-rubrieken van de Sunshine Tour. Bij de 6-jarigen was er opnieuw winst voor de door Amber Boons gefokte Agalove AB Z, bij de 7-jarigen liet Serafina DBH Z zich opvallen. 

Bij de 6-jarigen kwam de hoogste notering opnieuw op naam van Sofia Westborg en de Zangersheide dochter van Aganix du Seigneur Z. Op twee volgde Shane Dwan met California 159 (Comme Prevu). De Nederlandse Sanne de Jong plaatste zich met Nina Simone W, een KWPN merrie van Kassander van 't Roosakker, op drie. Ook de sBs ruin Maceo du Chapitre, een nakomeling van Hortaxe du Seigneur sprong in de prijzen onder ruiter Alexander Butler. In groep twee van de 6-jarigen kwam Dimme d'Haese op plaats zeven met de KWPN ruin Nemerald (Emerald). 

De dochter van Stakkato Gold, Serafina DBH Z zegevierde bij de 7-jarigen. De Zangersheide merrie werd gereden door Alix Ragot. De Windows vh Costersveld-nakomeling Hurricane de Champloue werd derde onder Bertram Allen. Op vier volgde Adonis vd Nosahoeve Z (Aganix du Seigneur). Viktor Daem scoorde met de BWP ruin Eagle Eye du Tintia Z (Emerald) de elfde plaats. 

Alle resultaten


F. ©: 1clicphoto