Bart Temmerman houdt Oost-Vlaamse LRV ruiters achter zich

Bart Temmerman houdt Oost-Vlaamse LRV ruiters achter zich

Afgelopen weekend verzamelden de Oost-Vlaamse LRV combinaties bij Rijbaan Piet. In de klasse Z kwalificeerden drie combinaties zich voor de herkansing. Daarbij snelde Bart Temmerman met Fiana naar de eindzege. Het paar klokte foutloos af in 35,24 seconden.

Met ruim één seconde volgde Gert  Geeroms met onder het zadel Attentive G&G Z. De snelste chrono kwam op naam van Wouter Oelbrandt. Op de rug van Karesse tikte Oelbrandt echter één balk uit de lepels en stelde zich zo op op de derde plaats.

Net buiten het podium volgde Ivav Van Hove meet Merijn Van De Dielaerthoeve op de vierde plaats voor Dorien Berkers met Argos Van Hof Ter Naillen.

In de klasse M hield enkel Caitlin Vertongen het over de volledige lijn foutloos. Samen met Liberty Van 't Sas bleef  de amazone uit Appels zo Ivo Van Gucht met Merea Van de Elshoeve vvoor. Fenna Goethals volgde op de derde plaats met Isaura Van de Meerputhoeve.

Thomas De Cock regeerde in de klasse Licht. Samen met Jolie Van 't Hof Te Ruyte sprong de Cock naar de eindzege. De Oost-Vlaming volgde eveneens op de derde plaats met `Nisra-R. Het podium werd afgewerkt door Romec Van Driessche met Ovina V/den Heikant.

Alle resultaten