Bart Jay Junior Vandecasteele en Rania Dindane schitteren tijdens Gouden Laars van Vosselare

Bart Jay Junior Vandecasteele en Rania Dindane schitteren tijdens Gouden Laars van Vosselare

In Vosselare wordt er dit weekend op nationaal niveau de Gouden Laars rubrieken verreden. Op zondag werd het weekend afgesloten met een 1.40m rubriek voor Junioren en U25-ruiters waar Bart Jay Junior Vandecasteele de ereronde mocht leiden na een spannende barrage. 

Bart Jay Junior Vandecasteele kon rekenen op Kadee Van Het Heikanthof (v. Esperanto Van Paemel) om de winnende tijd neer te zetten van 38,85 seconden. Hiermee was hij Femke De Graaf en Oilily Van 'T Hellewater (v. Emerald Van 't Ruytershof) net te snel af. Het duo finishte tweede in een tijd van 42,54 seconden. Louise Vanthuyne en Saido Vd Koutermolen Z (v. Skill Z) vervolledigden het podium in 41,60 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Elise Van Den Branden (Loreen Van T Ruytershof Z) Louise Vanthuyne (Datura de Roulard).

Rania Dindane regeert in 1.30m rubriek 

In de Schol/ Jun/ U25 1.30m proef was het Rania Dindane die de ereronde mocht leiden. In het zadel van Move It Van De Eekhoek (v. I'm Special De Muze) snelde ze in de te kloppen tijd van 36,30 seconden naar de overwinning. Elise Van Den Branden kon ook hier opnieuw rekenen op Loreen Van T Ruytershof (v. Levisto Z) om in 36,30 seconden het zilver te verzekeren. Aline Sercu en Darranty By Mdl (v. Warrant) vulden de top drie aan met een tijd van 37,06 seconden. 

Femke De Graaf (Picante Ter Elzen) werd hier vierde en verwees Bart Jay Junior Vandecasteele (Entreprise Jt Z) naar de vijfde plek. 

Jules Denutte heer en meester in 1.20m proef 

In de Schol/ Jun/ U25 1.20m rubriek was het Jules Denutte die helemaal bovenaan eindigde. Met Halinka (v. Cabrio van de Heffinck) snelde hij in 28,32 seconden naar de eerste plek. Maxim Godecharle en Una Van 't Lindenhof Z (v. Udarco van Overis) volgden op de tweede plaats met een tijd van 28,42 seconden. Lotte Vanderrusten en O Kiss Tiji ST (v. Action Breaker) eindigden op drie in 28,68 seconden. 

Janne Caals (Dapper) en Femke De Graaf (Elegance EDT Z) plaatsen zich als vierde en vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.