Bart Anthonissen geeft visitekaartje af in Valencia

Bart Anthonissen geeft visitekaartje af in Valencia

In Valencia startte vandaag het voorlaatste weekend van de CES Valencia Autumn Tour. Bart Anthonissen startte dit weekend goed met een vierde plaats in de proef voor zevenjarige paarden en een achtste in de proef voor vijf- en zesjarige paarden. 

QUICK RESULT

1. Mariano Martinez Bastida - Hellas

2. Mariano Martinez Bastida - Hybalia

3. Lou Favede - Caprice de l'Abbaye


Bij de proef voor zevenjarige paarden ging de overwinning naar Mariano Martinez Bastida met Hellas. Hij bleef, heel opvallend, voor zichzelf met Hybalia (v. Tygo). Lou Favede werd met Caprice de l'Abbaye (v. Top Gun Semilly) derde. Bart Anthonissen sprong met Mr Blue C (v. Mr Blue) net naast het podium. Radovan Silllo sluit met Senjor Catello de top vijf af. 

Resultaten


In de proef voor zowel vijf- als zesjarige paarden ging Azam Tollbbaev met de zesjarige Contendro met de overwinning aan de haal. Radovan Sillo sprong ook hier sterk, met Heureuse Nouvelle WH. Kevin Gonzalez De Zarate Fernandez en I Mose Vls (v. Harley VDL) worden derde. Het podium word zo volledig ingenomen door zesjarige paarden. 

Bart Anthonissen springt hier met Offecier van de Pereboom (v. Tunder van de Zuuthoeve) naar een achtste plaats. Hij is zo de eerste ruiter in de ranking met een vijfjarig paard. Met Orange Juice Castanoo (v. Apple Juice, 2014) springt hij naar een zeventiende plaats, met Dreamcatcher Z (v. Diamant de Semilly) naar een achtentwintigste plek. 

Resultaten


Stephen Mercer en Greenlanes Balou Star (v. Valou du Rouet) springen naar de overwinning in de CSI2* 1.30m. Ze blijven voor Georigia Tame en Z7 Canya Dance (v. Can Ya Makan). Joffrey Buard en Winnie The Pooh 111 Z (v. Winningmood van de Arenberg) sluiten de top drie af. 

Gregory Wathelet springt met Spike van de Withoeve (Sting van de Withoeve) en Picobello Jasmine (v. Arezzo) twee foutloze, rustige rondjes en klasseert zich net buiten de prijzen als respectievelijk vijftiende en zeventiende. 

Resultaten


De laatste proef van vandaag, een CSI2* 1.40m werd gewonnen door Saidamirkhon Turgunboev met Calleko. Harriet Cooper en Small Hero (v. Stakkato) werden tweede, Maya de la Joya Fernandez- Longoria met Un Lord Du Rozel v. Mylord Carthago) derde. Ook hier sprong Gregory Wathelet een rustig foutloos rondje, deze keer met Indago (v. Concorde). Ze werden uiteindelijk zestiende. 

Resultaten