Aure de Schrijver domineert pony hoofdrubriek in Sint-Katelijne-Waver

Aure de Schrijver domineert pony hoofdrubriek in Sint-Katelijne-Waver

Aure de Schrijver heeft tijdens de Groentenjumping in Sint-Katelijne-Waver de hoofdrubriek voor pony's weten te domineren. Op zaterdag was de jonge amazone niet enkel goed voor goud maar ook voor zilver. 

De 13-jarige amazone kon als enige het 1.20m hoge parcours foutloos afwerken op de rug van Ti Amo Van Prinseveld, wat haar de overwinning opleverde met de 9-jarige BWP hengst van Kadans van de Groenheuvel. Op Orchid's Party Dress (Kanshebber) had de Schrijver de snelste tijd maar een balk in het zand leverde de tweede plaats op. Voor Margot Debussche en de 9-jarige Murphy's Law was er de derde plaats. 

Zita de Wilde stuurde de 8-jarige Unlimited Dee van de Eekhoek (Kanshebber) naar de vierde plaats gevolgd door Laurence Declercq met Harmonie du Levant (Uhland D'Aven) op vijf. 

Vinz de Weerdt schreef de 1.10m proef op naam in het zadel van Skybreaker Van de Kievit (Ulk D'ete). Met anderhalve seconde verschil hield het duo Florian van Bylen met Jerry op afstand. Marie-Joelle Goeminne werkte de top drie af op Tabaknatie Jefke (Gwenllan Guto Goch). 

De 1m rubriek werd gewonnen door Laurens Reygaerts en de 7-jarige Valentina van het Koetshuis (Kanshebber). Louise de Clerck zette de rest van het podium op haar naam met een tweede plaats voor Milo D.J. (Ahorn's Marengo) en Funky (Calvino Z) op drie. 

Resultaten