Anouk Steyaert zet winnende trend voort bij Vincent Martens

Anouk Steyaert zet winnende trend voort bij Vincent Martens

Net als bij de vorige manche van Vincent Martens' Winterwerking was het Anouk Steyaert die zich in de hoofdrubriek als winnares profileerde. 

Slechts twee combinaties konden het 1.20m hoge parcours dubbel foutloos afwerken. Steyaert had daarbij de snelste tijd in het zadel van Japrisco van de Backershoeve (Contact vd Heffinck) en won zo voor de tweede keer in Tielt! Emiel Labeeuw was de tweede en laatste foutloze op Fantaisie de Ghoy (Quaterback) en kreeg het zilver. De top drie werd afgerond door Margaux Bert en haar Qui-Vive van de Nachtegale (Kafka vd Heffinck). De vierde plaats was voor Jonah Becu en Rigolade voor Dylano Derudder en Ciwanis Z. 

Becu had eerder de overwinning kunnen boeken met Rigolade in de 1.10m rubriek. Elise Eggermont stuurde Electere de Riverland naar het zilver terwijl het brons naar Siebe Mariman en Fideel ging. 

Over 1m hield de aanwezige girlpower de man des huizes van de troon. Jolien Schepens won de proef met Unique Normand en bleef voor op Chloë Van Staey en Orpheline van het Burkelhof. Op eigen piste moest Vincent Martens genoegen nemen met het brons voor Pleasure.

Bij de pony's zegevierde Marie Debeil met Romiek. Enkel zij lieten geen enkel strafpunt noteren in de 1m proef. Camille Denutte en Viento Prinseveld DSC werden tweede gevolgd door Nils Desplenter en Jaconda. Debeil en Romiek schreven eerder ook de 90cm op naam. Lénoie Buyck en Dart sprongen naar twee, Céleste Thys besloot het podium vol damesgeweld en werd derde op Frolic.

Resultaten