Annelies Vorsselmans drukt haar stempel in Grote Prijs Ermelo

Annelies Vorsselmans drukt haar stempel in Grote Prijs Ermelo

Hoewel de overwinning van de CSI1* 1.35m Grote Prijs niet in handen van een Nederlandse ruiter kwam, had de eerste plaats toch een Nederlands tintje. Annelies Vorsselmans rekende ook op Nederlands springkracht om zich een plek in de top vijf toe te kennen.

Van de 60 combinaties konden slechts negen van hen een plek in de barrage veroveren. Met de 7-jarige Grandorado TN-zoon Mojo T.N. slaagde Bonhof erin om de barrage zonder fouten af te werken in een tijd van 32,51. Die tijd bleek goed voor de tweede plaats want de snelste combinatie was de Amerikaan Wilton Porter in het zadel van de 8-jarige Larderello, een KWPN ruin van Arezzo VDL gefokt door L. Jonkers. Leon Thijssen stuurde de 9-jarige Epic (Billy Mexico) in 33,49s naar de finish en werd derde. 

De Nederlandse paarden lieten zich opmerken met op vier Maggie Mae B. Onder het zadel van de Belgische Annelies Vorsselmans bleef de 7-jarige dochter van Casall foutloos. Een razend snelle tijd maar daarbij ook een balk in het zand leverde voor Pim Mulder en Jagger Srk (Untouchable) de vijfde plaats op.

Resultaten