Ann-Sophie de Revier wint Grote Prijs Vosselare

Ann-Sophie de Revier wint Grote Prijs Vosselare

Niet minder dan vijftien combinaties kwalificeerden zich op zondag voor de 1.25m  Grote Prijs bij Halkin Stables in Vosselare. Uiteindelijk wisten twee duo's onder de 41 seconden chrono te blijven. Ann-Sophie de Reviere won daarbij met haar Kashmira van de Lentakker

Samen met de bruine dochter van Kashmir van Schuttershof bleef de Oost-Vlaamse amazone nipt voor op Niki Geenens met onder het zadel Helios vd Spelonckhoeve (Toulon). Celine De Cabooter vervolledigde het vrouwelijk podium met Laguna Van 't Maeshof.

Het paar verwees zo Maxine Gaelens met Florenne ML naar de vierde plaats. De amazone uit Knokke werd opgevolgd door Pieter De Backer met L'Espoir Van de Backershoeve.

Eerder schreef Robbe Schelfaut de 1.15m proef op naam. Op de rug van Dream Life Sunheup  (Taquin de l'Extase) verwees Schelfaut Celine De Cabooter naar de tweede plaats. De amazone volgde met Goteus S voor Rik Geirnaert met Dalton De la Vie Z.

In de 1.10m rubriek snelde Quinten Bradt naar de winst. In het zadel van 16-jarige Ugo du Manoir de Clavier (President) bleef hij Eros  Van Speybroeck met Let It Be 111 Z voor. Davy Kesteloot vervolledigde het podium met Chivas Regal du Val Fleuri Z.

Alle uitslagen