Andres Vereecke grijpt met Que Passa de Regor brons in finale Vejer, Belgische Jolie van der Berghoeve wint

Andres Vereecke grijpt met Que Passa de Regor brons in finale Vejer, Belgische Jolie van der Berghoeve wint
De achtjarige paarden hadden, in tegenstelling tot de jongere categorie tijdens de Sunshine, op donderdag hun finale. Slechts vier combinaties schopten het tot de barrage en ook Andres Vereecke mocht zich bij dit selecte groepje rekenen. In het zadel van Que Passa de Regor (Hunter's Scendro) stevende hij af op het brons. 

De overwinning had eveneens een Belgisch tintje. Net als gisteren wist de Spanjaard Carlos Bosch Cebrian de Belgisch gefokte Jolie van der Berghoeve (Jaguar vd Berghoeve) naar één te sturen. Opmerkelijk was wel dat geen enkele combinatie het in de 1.45m hoge barrage foutloos hield. Frankrijk's Alix Ragot vulde de tweede plaats in op Gotcha de Baerenrain (Vagabond de La Pomme). 

Voor Andres Vereecke werd ook Cuba Libre van Paemel Z (Cicero Z) gezadeld, waarmee de Belg nog eens op tien genoteerd werd. Gilles Thomas en Lavanoche T&L Z (Lavallino Ter Klomp) werden door een springfout uit de barrage gehouden en besloten op zes. De Belgische ruiter had nog een tweede troef aan de start en volgde in het zadel van Moonflower J&F Champblanc Z (Montender) op plaats zeven. 

Resultaten



F. ©: 1clicphoto