Andres Vereecke en Bert Panneels blinken uit op Cyclus Sentower Park

Andres Vereecke en Bert Panneels blinken uit op Cyclus Sentower Park

Ook vorig weekend zette Andres Vereecke zijn sterke prestaties verder. De Vitaminalia-ruiter won op het Sentower Park de cyclus voor zevenjarigen met de AES-ruin, Allegro (Hilton des Bruyeres). Bert Panneels en Ogini vd Bisschop winnen rubriek zesjarigen.

Regerend Belgisch Indoor kampioen, Andres Vereecke won met Allegro de rubriek voor zevenjarigen voor James Peeters met de BWP gekeurde hengst, Nadal Hero & DB (Kannan). Nadal Hero komt uit dezelfde moeder as Taloubet Z en Big Star Jr K Z. Het podium bij de zevenjarigen werd afgewerkt door Virginie Thonon met onder het zadel de Zangersheide-merrie, Zirkana Adelheid Z (Zandor Z).

Net buiten het podium volgde Pieter De Brabandere met Norton (Joop 111) op vier voor Edwin Frano met onder het zadel Desperado Z  (Der Senaat 111).

Bert Panneels en Ogina vd Bisschop bij de zesjarigen

Bij de zesjarigen schreef Bert Panneels met de dochter van Vigo d'Arsouilles, Ogina vd Bisschop, de eindzege op naam. Anthony Wellens volgde op de tweede plaats met Oxite de Royalhorse (Diamant de Semilly). Het podium werd afgewerkt door Rik Heylen. met Jariska (Vittorio) onder het zadel.

Het duo werd opgevolgd door Vincent Bourguignon met Ormarine de Bourguignon (President). Jerome Hennau werkte de top vijf af met onder het zadel Kaid HZ (Kannan).

Alle resultaten