Amber Vandaele kroont zich tot HGVBB kampioen!

Amber Vandaele kroont zich tot HGVBB kampioen!

Afgelopen weekend konden amazones strijden om de titel van HGVBB kampioen tijdens de drie daagse Jumping Pajot op stoeterij Mivaro in Dilbeek. Amber Vandaele kon na afloop met de titel naar huis rijden. 

Op vrijdag en zaterdag vonden de eerste manche en tweede manche van de kwalificatie plaats, waarna de finale op zondag volgde. Het parcours op 1.10m-hoogte werd door Amber Vandaele in het zadel van Lara VDP Z (Itackie Deux) in beide manches en ook de finale foutloos afgewerkt! 

Het zilver van de finale was voor Sarah Jakubowicz dit Polarski in het zadel van Iza Du grand Coeurcq (Landser). Het duo noteerde één punt in de tweede manche en de finale. Op de derde trede van het podium verscheen Lynn Lemaire met Melody van 't Bosveld (Edjaz van 't Merelsnest), die nadat ze vier punten toegeschreven kregen in de eerste manche, de rest van het weekend een foutloze weg konden afleggen. 
Verder verscheen Florence Capel aan de teugels van de Taalex-ruin, Kojak van de Kapel, op vier en Noor Agneessens met haar Presley Boy-merrie, Novastar de Royal Horse, op vijf. 


Resultaten