Alexander Housen moet Bertram Allen voor zich dulden in Opglabbeek

Alexander Housen moet Bertram Allen voor zich dulden in Opglabbeek

De CSI2* 1.45m hoofdrubriek van het sportief programma op donderdag bij het Sentower Park had een overwegend Belgisch podium! Alexander Housen greep het zilver terwijl Roy van Beek volgde met brons. 

Net geen vijftig combinaties kwamen aan de start in het 1.45m hoge parcours. Housen rekende op Cayadix Hero Z (Cadence van 't Gelutt Z) een fokproduct van Luc Henry. Het duo was op geen fout te betrappen en werd beloond met de tweede plaats. Met net geen twee seconden minder op de klok was de overwinning voor Bertram Allen en Castigo de Amor (Cascadello, fokker: Henrik en Madelaine Marck). Het podium werd afgewerkt door Roy van Beek en Diamant de Quidam - H Old, een tienjarige zoon van Diamant de Semilly uit de fokkerij van Michael Kotter.

Jack Ansems bracht Paul Anthonissen's gefokte BWP ruin Piccadilly, een achtjarige zoon van Vigo d'Arsouilles naar vier. Kendra Claricia Brinkop en Tabasco de Toxandria Z (Thunder vd Zuuthoeve, fokker: Werner Dierckx) kwamen op zes. Zeven was voor de BWP hengst Laurier (Zirocco Blue) gevolgd door de BWP ruin Ortolaan van het Ruytinxbos (Nabab de Reve) op acht en de BWP hengst Picasso vd Zwartbleshoeve (Cornet Obolensky) op negen.

Resultaten