1.20m winst voor Sander Logghe en Petit Fille in de New Flandria Ranch

1.20m winst voor Sander Logghe en Petit Fille in de New Flandria Ranch

Zaterdag konden er in de New Flandria Ranch tijdens de Wintercup 32 sponsored by Lukas Plancke mooie parcours gereden worden. In deze editie ging de 1.20m winst naar Sander Logghe.

Op de 32ste Wintercup van de New Flandria Ranch kon Sander Logghe met Petit Fille de 1.20m proef op zijn naam schrijven. Zoë Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve Z, die hetzelfde weekend met goud ging lopen op stal Vincent Martens, ging hier met zilver naar huis. Patrick Verlet landde deze week op de derde plaats. De vierde plaats ging naar Romy Demeyere met het paard J'adore la Perla. Ook voor Thibo Deketelaere was er plaats in de top vijf. Hij eindigde vijfde met Jolly Boy. 

In de voorafgaande 1.10m kwam Jonah Becu bovenaan op het podium te staan. Met het paard Rigolade van Hof Ter Boone reed hij net iets sneller dan Sophie Vanhoutte. Zij wist zich met Daiquita van 't Hoveke tweede te plaatsen. De derde plaats was voor Tom Verduyn met Qimagine van de Hemel. 

Sophie Vanhoutte won met Diaz van 't Hoveke de 1.00m. Angelique landde met Sois Belle vh Siamshof tweede. De derde plaats in deze proef ging naar Maya Saelens met Chianta van de Roohoeve. 

Bekijk hier de resultaten