Goedgekeurde hengst Comme d’Api vd Hacienda via online veiling op de markt

Goedgekeurde hengst Comme d’Api vd Hacienda via online veiling op de markt


Ken je Comme d’Api nog? De schitterende hengst die met Daniel Deusser op het allerhoogste niveau sprong? Heb je er altijd al van gedroomd om hem in je stallen te verwelkomen? Dan is dit je kans! Eye of de Breeder veilt deze ondertussen 18-jarige hengst. Ben je daarom op naar de perfecte dekhengst om je fokprogramma uit te breiden? Dan is dit het ideale moment om deze schitterende hengst aan te schaffen.


“We zijn erg blij dat we deze schitterende hengst in onze collectie kunnen aanbieden”, klinkt het bij Eye of the Breeder. “Comme d’Api sprong met Daniel Deusser op het hoogste niveau en zette daarna zijn sportieve carrière verder onder het zadel van Lynn d’Havé en Aliki Rotsaert. Nu is hij klaar om zich helemaal op de fokkerij toe te leggen. Daarom gaat hij nu op zoek naar een nieuwe eigenaar”, klinkt het bij de organisatie.

Naast Comme d’Api worden er ook verschillende embryo’s, veulens en jonge paarden geveild en ook hier spat het talent ervan af. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sublime van de Vlierbeek (v. Untouchable), een schitterende vosse merrie, helemaal klaar om zadeldak gemaakt te worden? Of Eye Catcher D’Augustijn (v. Emerald), een prachtige hengst uit Gaga E d’Augustijn, die merrie die met Jordy van Massenhove recent haar CSI5* debuut maakte. Dit veulen toont nu al dat hij de kwaliteiten van zowel zijn vader, de nu al legendarische Emerald, als van zijn moeder de kwaliteiten geërfd heeft. Blikvangers bij de bereden paarden zijn Quint vd Lintzemaere (v. Ogano Sitte), Feeling d’Eau Grenou (v. Canturo) en Remember Me (v. Kannan).

Naast de verschillende veulens worden er ook zes embryo’s geveild waaronder eentje van Comme Il Faut uit Bulgarie van de Lindehoeve (v. Kashmir vh Schuttershof). Bulgarie produceerde al verschillende 1m60 paarden waaronder Hilgarie (v. Calvaro Z) van Rodrigo Pessoa. Bulgarie zelf sprong op 1m60 niveau.


De volledige collectie kan hier
 teruggevonden worden. De veiling gaat op 21 juli van start. Het laatste bod voor Comme d’Api, de embryo’s en veulens lopen af op 23 juli. De gereden en jonge paarden lopen op 24 juli af.