Woutershof zet meteen vierdaagse wedstrijd op de kalender

Woutershof zet meteen vierdaagse wedstrijd op de kalender

Manege Woutershof laat weten dat ze midden juni meteen een vierdaagse wedstrijd op de kalender. "Het was de afgelopen dagen even in spanning afwachten wat de regering precies zou beslissen maar we zijn nu helemaal klaar om terug van start te gaan", aldus de organisator. 

"Onze jumping zal lopen van 18 tot 21 juni en er zal voor iedereen wat wils zijn. Op donderdag zullen de jonge paarden aan bod komen met rubrieken voor 4- tot 7-jarige paarden. Vrijdag wordt helemaal aan de oudere paarden gewijd met rubrieken van 70 cm tot 1m20. Op zaterdag kunnen de ponyruiters in onze piste aantreden. We organiseerden enkele weken geleden alvast een training op zondag voor de jeugdruiters en we zagen dat dit veel succes had. Daarom hebben we ervoor gekozen om op zaterdag enkel rubrieken voor pony's te organiseren met een 1m20 rubriek als hoogtepunt. Op zaterdag zijn de paarden dan opnieuw aan de beurt met rubrieken van 95 cm tot 1m35". 

"Uiteraard is het aantal ruiters dat per rubriek kan inschrijven beperkt aangezien we de Corona-maatregelen perfect willen naleven"; voegt Wouters toe. 

De parcours zullen gebouwd worden door Gunter Vanlent. Inschrijven kan via ERS vanaf morgen!