We gaan richting lockdown... waar kan je dan nog paardenvoeders kopen? Wat met rijkleren of...?

We gaan richting lockdown... waar kan je dan nog paardenvoeders kopen? Wat met rijkleren of...?

Deze middag gaan we in een soort 'lock-down'.  Enkel essentiële verplaatsingen worden nog toegestaan. Niet-essentiële winkels zullen worden gesloten en er komt ook een samenscholingsverbod. De maatregelen zullen tot 5 april gelden. Maar wat als je dringend dierenvoeders, of dringend een nieuwe singel, of ... nodig hebt? Allemaal vragen die we in onze inbox kregen en proberen te beantwoorden.

De winkels die dierenvoeders verkopen, per definitie in hoofdzaak dierenvoeder, die blijven open. Dit wil zeggen dat alle dier-en tuincentra OPEN zullen mogen blijven. Het vervoer van en naar die winkels is toegestaan. Wil je het er niet op wagen? We geven een kort overzicht van enkele shops, uiteraard zijn er nog meer. 

Dierenvoeders

Vitaminalia is een supplement dat bovenop het ruwvoer ook gebruikt kan worden als vervangend krachtvoeder. Meer info en online shoppen: KLIK HIER Ook bij Lannoo-Voeders zal je online kunnen bestellen. Hetzij via de verdeelwinkels, hetzij via de rechtstreekse verdelers.  Alle info op de website van Lannoo.

Ook heel wat paardenwinkels blijven online beschikbaar.

Regio Antwerpen:

De winkel die zowat alles in voorraad heeft, Lieven Hendrickx Horse Supplements rijdt nog steeds uit naar stallen met heel wat materiaal. Deze "mobiele" winkel kan jullie dus ook bedienen. Meer info: KLIK HIER

Regio Oost-Vlaanderen + Brussel

Horse2Me staat klaar voor zijn klanten. De fysieke winkels zullen moeten sluiten, maar je kan alles online bestellen! Voordeel, Horse2me heeft niet alleen het nodige materiaal maar ook dierenvoeders. Meer info en online shoppen: KLIK HIER

Ruitershop Watté uit Ninove is ook te bereiken online via zijn website. 

Cloots Ruitershop is ook beschikbaar via zijn website. De ruitershop is ook bereikbaar voor dierenvoeders. Dit op maandag, woensdag en vrijdagmiddag vanaf 13 uur.

Regio West-Vlaanderen
Picobello Ruitershop is online bereikbaar en kan helpen met de basis voorzieningen

Regio Limburg
De Emmers Horse Shop blijft online bereikbaar voor zijn klanten.