VLP-team voor Elite Cup bekend

VLP-team voor Elite Cup bekend

Afgelopen zondag werd de 2e en laatste selectieswedstrijd voor de Elite Cup verreden in Dentergem bij VLP Club Bocage 1820. Opnieuw werden door Ruitersport Maddelin mooie naturaprijzen voorzien. Omdat de eindranking werd opgemaakt door het optellen van de punten uit beide selectiewedstrijden was alles nog mogelijk en zoals altijd moet iedere wedstrijd gereden worden.

In niveau 1 ging de winst opnieuw naar Jolien Van Den Broeck en Fabelle vd Kempenhoeve (71,500%). De 2e plaats was voor Cédric Tjonck en Ewu-Don BH (70,465%). Ilonka Heylen en prins moesten zich tevreden stellen met een 3e plaats (70,072)%. Uiteindelijk bleek dit voor de laatste duo genoeg om een selectieplaats te bemachtigen. Voor niveau 1 zullen Jolien Van Den Broeck en Ilonka Heylen de VLP-kleuren verdedigen.

Amber David en James waren afgelopen zondag in niveau de sterkste. Ze behaalden 69,532%. Marie Vandebosch en GI Joe werden met 69,344% opnieuw 2e. Zarah Mertens en Deluxe PB presteerden heel wat beter dan op de eerste selectiewedstrijd en werden 3e: 68.532% Met een standvastige prestatie op beide selectie is Marie Vandebosch als eerste geselecteerd voor niveau 2. Dankzij de winst op deze wedstrijd kan ook Amber David zich een van de geselecteerden noemen.

Lotte Nestor reed haar Ferrarri opnieuw naar de winst in niveau 3: 74,375%. Yinthe Van De Ven en No-Limit Cv behaalden 71,000% en daarmee een 2e plaats. De 3e plaats was voor Marie Brosens en Evita: 69.875%. Lotte Nestor komt dit jaar uit voor VLP op niveau 3 samen met Marie Brosens.

bron: VLP