Waag een gokje tijdens Knokke Hippique

Waag een gokje tijdens Knokke Hippique
Bingoal, Hippomundo en Knokke Hippique maken voor het eerst onderlinge weddenschappen mogelijk tijdens de 5-sterren jumping Knokke Hippique.

“Dames en heren, waag snel nog een gokje met uw buurman!”, deze zin klinkt op vrijwel elke jumping door de luidsprekers. Deze zin inspireerde dan ook Hippomundo, Bingoal en Knokke Hippique om het kleine onderhandse gokje op grotere schaal te organiseren. De wereldprimeur is weggelegd voor Knokke Hippique. Er zal gewed kunnen worden in vierhonderd krantenwinkels, in wedkiosken op het evenement zelf en online, via bingoal.be.

Waarop zal men kunnen wedden?

Tijdens de hoofdproeven van donderdag tot zondag zal men kunnen wedden op de winnende ruiter (gagnant) of op de rangschikking van een ruiter (placé).

  • Donderdag 25/06 -> “1m50 Qualification for Grand Prix (Table A against the clock)”

  • Vrijdag 26/06 -> “1m50 Qualification for Grand Prix (Table A against the clock)”

  • Zaterdag 27/06 -> “Championship of Knokke 1m50 (Table A 2 rounds / against the clock)”

  • Zondag 28/06 -> “1m60 Grand Prix (Table A with Jump Off)


 

Hippomundo.com

Hippomundo.com is een website gespecialiseerd in Resultaten en Pedigrees van warmbloed paarden, lanceert op vrijdag 26 juni HippoBet tijdens Knokke Hippique ( 25 -28 juni). HippoBet staat voor weddenschappen op jumping.
“Inderdaad” aldus Maxim De Roeck persverantwoordelijke voor Hippobet binnen Hippomundo.
“Met mensen zoals Koen Terryn en Michael Cornelis in onze rangen lag het voor de hand dat het fenomeen weddenschappen op jumping binnen Hippomundo wel eens ter sprake zou komen. Koen Terryn was de oprichter van MrBookmaker  in 2005 verkocht aan het beursgenoteerde Unibet) en Michael Cornelis was toen marketing directeur bij Mr Bookmaker en later ook bij Unibet.  Beide heren zijn respectievelijk nu CEO en CTO van Hippomundo en hebben samen met de rest van onze ploeg de schouders onder dit project gezet.  Michael Cornelis is nu ook marketing directeur bij Bingoal,  de toonaangevende operator voor onderlinge weddenschappen in België.  Logisch dus dat Hippomundo Bingoal aangezocht heeft als totalisator om de weddenschappen in goede banen te leiden. Knokke Hippique is alvast een eerste test voor ons, de Stephex Masters in September wordt een tweede test. Volgend jaar zouden we dan officieel de Hippobet website lanceren “ aldus Maxim De Roeck. Hiervoor zijn we in onderhandeling met meerdere partners, maar meer hierover  na onze tweede test in september.

Perscontact Hippomundo.com

Maxim De Roeck – Sales & Marketing

Mobile: +32 474 91 75 07

Email: maxim@hippomundo.com

 

Knokke Hippique

De organisatie van Knokke Hippique is altijd op zoek naar nieuwigheden die een extra beleving kunnen brengen, zeker voor de eerste editie. Om een uitzonderlijk enthousiasme onder het publiek te brengen, hebben we ervoor geopteerd om voor de allereerste keer in België weddenschappen te organiseren op jumping. Knokke Hippique heeft in Hippomundo en Bingoal de partner bij uitstek gevonden omdat zij onderling op goede voet staan en ook omdat Hippomundo voor sportresultaten de meest betrouwbare bron is op de dag van vandaag. Er wordt enorm uitgekeken naar onze eerste samenwerking die we dan ook verder zullen verfijnen in de aanloop naar Stephex Masters van 3 tot 6 september.

Perscontact Knokke Hippique:

Press@kokkehippique.com

 

Bingoal

Hippomundo had Bingoal een tijdje geleden al gevraagd om mee te werken aan het organiseren van weddenschappen op jumping. Toen Hippomundo met het voorstel kwam om Knokke Hippique als “eerste jumping met weddenschappen” te doen, hebben we onmiddellijk onze medewerking toegezegd.

Als 100% Belgische bookmaker gespecialiseerd in o.a. paardenweddenweddenschappen en met een eigen pool-betting platform kunnen we dit organiseren. Voor ons is het een boeiend project omdat het past in een ambitieus plan waarbij er in de toekomst ook LIVE weddenschappen, met rechtstreekse streaming, tot de mogelijkheden zal behoren. Live kunnen wedden op elk paard dat gaat springen, met reeksen van 50 Ă  70 paarden gedurende ongeveer 2,5 uur is een leuke en spannende wedformule. De meest succesvolle sporten voor live weddenschappen zijn vandaag voetbal en tennis maar daarnaast ook snooker en biatlon. Vooral de duur van een evenement en de frequentie van wedmogelijkheden zijn kenmerkend voor live weddenschappen. Wij hopen dus dat jumping de rij komt aanvullen.

Perscontact Bingoal:

Michael Cornelis CMO

Mobile : +32 489  926 863

Email: michael@bingoal.be

 

Klik hier voor alle informatie.