VLP main partner van Jumping Mechelen!

VLP main partner van Jumping Mechelen!
De 37ste editie van Vlaanderens Kerstjumping - de Memorial Eric Wauters -  komt alweer dichterbij! Jumping Mechelen is ongetwijfeld het grootste hippisch evenement in de regio en verdient verdere aandacht en groei. Het is een uithangbord voor al onze hippische disciplines van basis tot top.

De Vlaamse Liga Paardensport is de grootste door Sport Vlaanderen erkende hippische federatie met bijna 40.000 leden in meer dan 600 clubs. VLP is reeds jaren trouwe partner van Jumping Mechelen. In 2016 werd VLP Presenting Partner voor de FEI Wereldbeker vierspannen. Voor dit jaar kunnen we met trots aankondigen dat VLP een Main Partnership heeft afgesloten met Jumping Mechelen. Jumping Mechelen en VLP werken structureel verder aan de uitbouw van dit prachtige evenement.

Dankzij de goede samenwerking tussen VLP en het organiserend comité ondersteunt VLP ook dit jaar opnieuw administratief de Jumping Mechelen Indoor Masters. Deze gaan van start op 14 & 15 oktober 2017 in het Azelhof Horse Events in Lier.  Alle info en kalender via deze link. Iedereen kan zijn kans grijpen op deze selectiewedstrijden en wie weet schitter jij dit jaar op Jumping Mechelen!

Deze 37e Jumping Mechelen belooft dan ook opnieuw een topeditie te worden. Daarnaast zal VLP er ook opnieuw het Talent van het Jaar bekend maken en ook de VLP Awards  (Beste Sportprestatie en Sportpersoonlijkheid) zullen gelauwerd worden. Op 26 december kunnen de kleinsten samen met onze Dré op stap gaan tijdens de Kids Day. Er zijn in de laatste week van december uiteraard ook verschillende internationale topproeven, kampioenschappen, nationale wedstrijden en finales. Alle topruiters uit binnen- en buitenland tekenen present voor deze jaarlijkse hippische hoogmis. Naast jumping is er ook een uitgebreid aanbod van de andere disciplines. Op 30/12 zal deze 37e editie afgesloten worden met de Wereldbeker Jumping èn Mennen.

“We zijn bijzonder blij met dit "main partnership".Jumping Mechelen is hét eindejaarsfeest van de paardensport in al zijn facetten, het paardenfestijn voor heer en boer, voor sporter en fokker en dus wil VLP hier graag voluit aan meewerken. We kijken er nu al naar uit !”, besluit voorzitter Glenn Maes.

Het startschot is gegeven en we kunnen opnieuw aftellen naar het hoogtepunt van het indoorseizoen! VLP zal aanwezig zijn tijdens deze 37e Jumping Mechelen met een stand, kom gerust eens kennismaken. Daarnaast zal VLP uitmaken van de hele promotiecampagne van Jumping Mechelen en zal je ons ook visueel terugvinden in de piste, bij nationale, internationale en menproeven! Jumping Mechelen en VLP, opnieuw dat stapje voor!

www.vlp.be
www.jumping-mechelen.com