Simon Delestre maakt comeback met Hermes Ryan in Zürich

Simon Delestre maakt comeback met Hermes Ryan in Zürich
Volgend weekend vindt in Zürich de elfde manche van de Longines FEI Wereldbeker jumping plaats. Heel wat combinaties uit de top vijftig van de wereld zullen aan de start komen in de Zwitserse stad.

De Franse ruiter Simon Delestre zal in Zürich opnieuw aan de start komen met de elfjarige Hermes Ryan (v. Hugo Gesmeray). De vosse ruin zagen we voor het laatst aan het werk op de CSI3* in Knokke. Daarna vertrok hij richting Rio om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Echter werd dit avontuur vroegtijdig beëindigd nadat de Selle-Français zich blesseerde in zijn stal. Hermes Ryan had een microfractuur in zijn spronggewricht en kreeg de afgelopen maanden de tijd om te herstellen. Naast de ruin neemt Delestre ook de dertienjarige hengst Qlassic Bois Margot en de dertienjarige ruin Sultan du Chateau mee.

Ons land zal ook goed vertegenwoordigd worden in Zürich. Niels Bruynseels komt aan de start met Cas de Liberté, Angel van 't Hof en Gancia de Muze. Gudrun Patteet neemt deel met Sea Coast B52 F Z, Sea Coast Calypso vd Zuuthoeve en Sea Coast Pebbles Z. Ook Nicola Philippaerts zullen we aan het werk zien daar met Chilli Willi, H&M Harley vd Bisschop en Ustina Sitte. Gregory Wathelet, die afgelopen weekend in Leipzig de Wereldbekerwedstrijd nog won, zal zijn poging wagen met Coree, Eldorado Van Het Vijverhof en Forlap.

Klik hier voor de volledige deelnemerslijst.