Niels Bruynseels: Beste Belg, beste op KBRSF ranking en best verdienende springruiter...

Niels Bruynseels: Beste Belg, beste op KBRSF ranking en best verdienende springruiter...
Ook deze maand blijft 's werelds beste Belg aan de leiding van de nationale KBRSF ranking. Niels Bruynseels sprokkelde het meeste punten de afgelopen maand op internationale en nationale wedstrijden. Bruynseels sprong zo naar een vierde plaats in de Wereldbeker van Madrid met Delux van T&L.

Bruynseels is bovendien ook de best verdienende Belgische springruiter van het afgelopen jaar. In het afgelopen jaar plaatste Bruynseels zich ruim 1 van de 3 deelnames. Over 303 internationale starts verzamelde de Belg ruim 1.000.000 euro in winstsommen.

Jerome Guery volgt op de tweede plaats. De Waalse springruiter houdt zo vast aan zijn positie. Guery zelf imponeerde voornamelijk in Parijs en MAaqtricht met Jelly Belly van het Eikenhof en Hercules by Immofluisteraar. In Maastricht sprong Guery eveneens in de spotlights op de rug van Kel'Star du Vingt Ponts.

Pieter DEvos werkt de top drie van de KBRSF ranking af. Devos won de Wereldbeker in Stuttgart met Apart en plaatste zich in de top tien van de Wereldbeker in Madrid met Claire Z. De Belg nam het afgelopen jaar al 298 maal deel op een internationale wedstrijd en verdiende daarbij 751.358 euro in prijzengeld. Meteen goed voor een tweede plaats in de ranking van best verdienende springruiters (op basis van winstsommen).

De Philippaerts broertjes werken de top vijf van de Equibel ranking af met Olivier op vier en Nicola op vijf. Op plaats 43 is Damien Haelterman de beste Equteam ruiter in deze ranking.

Uitslag