Le Jeune en Philippaerts ambassadeurs van Jumping Lummen

Le Jeune en Philippaerts ambassadeurs van Jumping Lummen
Wereldkampioen Philippe Le Jeune en de winnaar van de Grote Prijs vorig jaar Nicola Philippaerts, zijn vanavond voorgesteld als ambassadeurs van de 'Longines Spring Classis of Flanders Jumping Lummen'.

"Het was fantastisch voor mij om vorig jaar hier de Grote Prijs te winnen voor eigen publiek. Ik ben dan ook blij dat ik ambassadeur mag zijn van deze grote wedstrijd, het is een hele eer. We gaan er het beste van maken om met het Belgische team hier zo goed mogelijk te eindigen. Cortez sprong op haar laatste concours in Doha al heel goed, hopelijk doet deze het hier ook zo goed" aldus Nicola Philippaerts.

Philippe Le Jeune was enorm positief over de erkenning die Lummen gekregen heeft. "Eindelijk hebben we een 5 sterren CSIO Super League in België. Het kon nergens anders dan hier in Lummen. Wij mogen zeer fier zijn met ons klein Belgenland. De laatste 8 jaar leverden wij telkens de twee Wereldkampioenen en de Grote Prijs van Calgary ging twee keer na elkaar naar ons land. De Belgische fokkers mogen ook fier zijn. Elk weekend zijn er minstens drie op de tien paarden van een Belgische fokker vooraan terug te vinden in een Grote Prijs."