Jumping Lummen pakt uit met iets unieks

Jumping Lummen pakt uit met iets unieks

Tijdens de "Spring Tour" van Lummen zullen de deelnemers dit jaar extra in de watten worden gelegd. Adinda Cha van het schoonheidssalon Fioralba Body & Skin Care uit Lummen en reeds meer dan 15 jaren medewerkster van Jumping Lummen, kwam op het idee om een samenwerking aan te gaan tussen de jumping, haar zaak en de Lummense handelaars.


Aan Equnews geeft Adinda meer toelichting over deze samenwerking.


lummenDe ruiters en hun entourage verblijven meer dan een maand in onze gezellige gemeente. Het is daarbij niet ondenkbaar dat ze zich tijdens die periode ook goed willen verzorgen, dat de dames hun nagels in orde willen hebben, hun schoonheidsbehandelingen niet willen onderbreken en zoveel meer. Ik heb daarom aan Carine Van Gompel gevraagd of ik een soort van relax, feel good concept mocht oprichten. Mensen klagen nogal eens van de afstanden op de grote terreinen van de familie Postelmans. Wel, geen excuses meer want je kan voor je voetverzorging snel onze shuttle nemen naar ons schoonheidssalon.


Zij was voor het idee te vinden en na bespreking met Luc Postelmans, had ik 2 enthousiaste organisatoren achter mijn idee staan.
Als lid van de Lokale Raad van Economie Lummen, kwam ik op het idee om dit concept verder uit te breiden dan enkel de services die het salon te bieden heeft en heb ik om de medewerking van de Lummense handelaars gevraagd.
Op 17 maart werd het idee voorgesteld en ondertussen goedgekeurd door de gemeente die al te kennen heeft gegeven dat ze dit concept graag naar volgend jaar toe wil uitbreiden.


Hoe ziet het concept er nu voor dit jaar uit?




  • Elke deelnemer ontvangt een goodie bag met verzorgingsproduct, pralines, …  alsook kortingsbonnen voor etentjes, droogkuis, hotelkamers, …

  • Men zal op voorhand kunnen reserveren voor een schoonheidsbehandeling, restaurantbezoek, kappersbeurt,…

  • Er zal een wasservice voorzien worden: ruiters/grooms kunnen hun was in daarvoor voorziene zakken afgeven aan een drop off point. Wij zorgen voor de rest en bezorgen 2 dagen later alles netjes gewassen en gestreken terug op de jumping. De wasserij geeft aan de deelnemers en bezoekers 10% korting tijdens Jumping Lummen.

  • Fioralba Body & Skin Care zal tijdens de Spring Tour 2 shuttles voorzien voor diegene die zijn boodschappen, schoonheidsbehandelingen, kappersbezoek, … doet bij een Lummense handelaar.

  • Op 1 mei worden er goodie bags uitgedeeld aan de bezoekers van de Lummen Village, ook weer geschonken door de Lummense handelaars. Bezoekers gekleed in de Belgische driekleur maken kans om prachtige prijzen te winnen: 82 cm full HD Samsung Smart TV twv 429 euro, juwelenset twv 100 euro, ...


 

lummen 1Dit jaar is een testfase maar hopelijk de start van een mooi project waar iedereen zich gedurende 4 weken kan laten verwennen en bedienen.



Jumping Lummen denkt aan alles! Laat de ruiters zich maar concentreren op hun paarden en parcours, wij denken aan de rest!
Laat Lummen gedurende 4 weken het centrum van de wereld worden. Je hoeft voor niks nog Lummen buiten.