Jumping Antwerpen, een weekend om met een "Big Smile" op terug te kijken.

Jumping Antwerpen, een weekend om met een "Big Smile" op terug te kijken.
Of je nu kwam voor de paardensport, sfeer, voor het lekkere eten,  de locatie of de innovatieve JumpingClash Challenge, Jumping Antwerpen stelde niet teleur.

Jumping Antwerpen gesponsord door Deutsche Bank leverde niet enkel meer dan 250.000 euro aan prijzengeld op voor de deelnemers, maar ook Loewe en Lebeau Courally waren niet zuinig met hun prijzen. Zo gaf Loewe meerdere bluetooth boxen en TV's weg, en vielen er bij Lebeau Courally ook exclusieve Jumping Antwerpen uurwerken te winnen.



Ook is het voor bedrijven dé plek bij uitstek om te netwerken, klanten in de bloemetjes te zetten, of te genieten met vrienden en familie van een lekker hapje en drankje met uitzicht op topsport.

Er werd op woensdag van start gegaan met CSI1* en CSI2* proeven, maar er werd ook een CSI5* proef gereden. In deze CSI5* kwalificatie voor de JumpingClash Challenge was het een spannende strijd om te bepalen wie het mocht opnemen tegen de 4seeded riders in de finale op vrijdag.

Op donderdag en vrijdag kon je naast de topsport genieten van een polo-demonstratie gesponsord door Scappa, waarvoor op vrijdag ook nog eens de winnaar van de nagelbijtende finale van de JumpingClash Challenge bekend werd die naar huis ging met een gloednieuwe BMW 5-reeks.

Ook voor de feestvierders was het op vrijdag en zaterdag meer dan in orde. Flight 90 on tour zorgde hier voor een feestje van jewelste met een volle bar die tot het stoppen van de muziek afgeladen vol stond. Zowel de ruiters als de standhouders als het publiek, had het moeilijk op tijd te vertrekken wat resulteerde in een geweldige avond.

Wie op zaterdag avond kwam, kon zowel de barrage van de finale van de CSI2* als die van de CSI5* competitie bekijken. Alsof dit nog niet voldoende was, had Jumping Antwerpen ook nog eens de Redbull X-Fighters geboekt. Zij sprongen ook indrukwekkend en op hoog niveau, maar wel een pakje hoger ! De moto's gingen hoog de lucht in en er werden heel wat heldhaftige "tricks" uitgevoerd. Het publiek ging er volledig in mee en de sfeer was dan ook meer dan in orde.



De afwezigen hadden duidelijk ongelijk. Het was een weekend vol spanning, emotie en plezier. We willen dan ook graag de organisatie, supporters en ruiters bedanken voor het geweldige weekend en kijken al uit naar Jumping Antwerpen 2018.