Jan Tops heeft de GCT voor de helft verkocht

Jan Tops heeft de GCT voor de helft verkocht
McCourt Global heeft de helft van de Global Champions Tour over gekocht van Jan tops. Hij heeft deze in 2006 opgericht. De Global Champions Tour is een reeks van internationale top springwedstrijden, die de grootste steden over de hele wereld aan doet en waar heel wat topruiters aan de start komen. De eerste manche werd dit seizoen in ons land (Antwerpen) verreden.

McCourt Global is opgericht in 1977 als The McCourt Company door projectontwikkelaar en filantroop Frank H. McCourt jr.
“Iedereen die de Global Champions Tour voor de eerste keer meemaakte is niet alleen onder de indruk van de buitengewone locaties, maar ook door het talent, discipline en sportiviteit. De ‘sky is the limit’ voor de springsport en we kijken er enorm naar uit om samen met Jan en zijn team de sport over de hele wereld nog verder te laten groeien”, zo verklaarde McCourt.

“2014 is een baanbrekend jaar voor de Global Champions Tour dankzij de geweldige nieuwe locaties, zoals Antwerpen, Parijs, Shanghai en Londen, en een krachtige nieuwe partner McCourt Global. Dit is een organisatie die mijn waardering deelt voor de springsport en ook mijn visie voor de verdere toekomst”, aldus Jan Tops.
“Deze samenwerking gaat nieuwe kansen en mogelijkheden creëren. Samen kunnen we een nieuw publiek aanspreken, nieuwe markten ontdekken en tot nieuwe hoogtepunten komen.”

Bron: World of Showjumping