Feller en Kesler geëerd

Feller en Kesler geëerd
Reed Kessler Het USET fonds heeft de Amerikaanse ruiters Rich Fellers en Reed Kessler geëerd. Fellers ontving de 2013 Whitney Stone Cup, een award voor internationale ruiters die Amerika (de Verenigde Staten van Amerika) hebben vertegenwoordigd op een hoog niveau. Feller slaagde er vorig jaar in de beste Amerikaan te zijn tijdens de Olympische Spelen in Londen en schreef bovendien ook de wereldbekerfinale op zijn naam.

Reed Kessler mocht de 2013 Lionel Guerrand-Hermes Trofee in ontvangst nemen. Dit is een erkenning voor jonge ruiters of amazones die een voorbeeld hebben gesteld voor de sport. Naast haar vele succes tijdens onder andere de Gucci Masters in Parijs reed Kessler eveneens voor Amerika tijdens de Olympische Spelen.

"Vorig jaar zat ik in het publiek, dit jaar voel ik me vereerd dat ik bij deze prijs in ontvangst mag nemen," verklaart Kessler. "Het is echt raar hoe een jaar soms voorbij kan gaan en wat er allemaal kan gebeuren. Maar ik ben zeker dat 2012 één van mijn topjaren was en zal blijven."

bron: equnews.be/worldofshowjumping.com - foto: equpics.com