Equnews en de Longines Masters Series tekenen partnership

Equnews en de Longines Masters Series tekenen partnership
De Longines Masters Series bezoekt elk jaar de grootste wereldsteden. Het prestigieuze evenement strandt in Los Angeles, Parijs en Hong Kong en is erkend door het FEI.

News_LA Riders ReleaseDe wereld top strijdt er per wedstrijd voor een prijzenpot van maar liefst 1 miljoen USD. Bovendien valt er een extra bonus van 1 miljoen USD te verdienen indien de ruiter de overwinning haalt in zowel Los Angeles, Parijs als Hong Kong.
Slaagt een ruiter in twee opeenvolgende overwinningen dan sleept hij een extra bonus van € 500.000 in de wacht. Ook voor de ruiter die geen opeenvolgende overwinning haalt is er een extra'tje beschikbaar; een leuke cheque van €250.000.

Maar elke editie van de Masters is meer dan enkel topsport. Het is een feest voor elke hippische fanaat, amateur, bedrijf, enz. Een programma vol topsport, shows, gastronomie, kunst en 'glitter and glamour' maken de Longines Masters Series tot één van de meest exclusieve evenementen in de wereld.

Kalender :

Longines Masters of Los Angeles Oktober 1 - 4, 2015

Longines Masters of Paris December 3 - 6, 2015

Longines Masters of Hong Kong Februari 19 - 21, 2016

Vanaf heden koppelt de Longines Masters series zijn naam met Equnews.
Equnews is vandaag één van 's werelds meest populaire hippische nieuws media. We brengen het lokaal en (inter)nationaal sport, fashion en lifestyle nieuws in 3 continenten, ruim 10 landen en zes talen.
Elke dag verwelkomen we ruim 95.000 unieke bezoekers. Dit resulteert in iets meer als 4.000.000 paginaweergaves per maand. (bezoek zeker http://equmedia.be/equstats voor de laatste statistieken.)

11988469_427930327390778_7998260696900905800_nEerder dit jaar was Equnews reeds media partner van oa. de LGCT CSI5* in Antwerpen, de CSI3* in Beervelde, Roeser en Kapellen.
Bovendien tekenden we ook een vaste overeenkomst met de hippische centra Azelhof (Lier), Sentowerpark (Opglabbeek), Roosendaal en Bonheiden.
Equnews :"you ride it, we write it" probeert de lokale en (inter)nationale evenementen te ondersteunen.

Weldra lanceert Equnews ook opnieuw zijn vernieuwde hippische team (KLIK HIER VOOR MEER INFO), samen met heel wat andere projecten.

Meer over de Master Grand Slam competitions: KLIK HIER
Meer over EEM World: KLIK HIER
Meer over Equ.Media: KLIK HIER
Meer over Equnews: KLIK HIER