Equifans slaat tenten op in Caen en Haras du Pin

Equifans slaat tenten op in Caen en Haras du Pin
Locatie Belgian House en Belgian Meeting Point bekend!

We hadden het al even aangekondigd en we zijn bijzonder blij dat we nu ook meer informatie kunnen geven over de locatie van het Belgian House in Caen en het Belgian Meeting Point in Haras du Pin. Beide locaties vormen het trefpunt bij uitstek voor de Belgische Equifans in Caen en Haras du Pin tijdens de Alltech FEI World Equestrian Games van 23 augustus tot en met 7 september in Normandië.

Caen – Belgian House – Restaurant La Boucherie

In Caen wordt het Restaurant La Boucherie twee weken lang omgetoverd tot het officiĂ«le Belgian House, waar de patron, de gezellige David, alles in het werk stelt om de Belgische fans een onvergetelijk Equifans-avontuur te bezorgen. In het Belgian House zullen diverse TV-schermen ter beschikking staan om de prestaties op alle locaties te volgen. Hier  zul  je  als  Belgische supporter steeds terecht kunnen, info ontvangen, gezellig kunnen napraten en cocoonen met delegatiemensen, ruiters, trainers, eigenaars van paarden,
 En er is meer: wie afzakt naar het Belgian House, krijgt een uniek supporterspakket, waarover we later nog uitgebreid zullen communiceren.

Het Belgian House vind je in:
Restaurant La Boucherie.
43, Quai de Juillet
14000 Caen
www.la-boucherie.fr/restaurants/caen-14/

Het Belgian House ligt bovendien tussen het treinstation en de wedstrijdsite van Caen. Ook ligt het op wandelafstand van het Belgische delegatiehotel, Hotel Adagio Caen Centre.

Belgian Meeting Point in Haras du Pin - Restaurant La tĂȘte au loup

De dressuur en de cross country van de eventingcompetitie zullen doorgaan rond de historische gebouwen van de staatstoeterij Haras du Pin. Daar worden zo’n 50.000 bezoekers verwacht. We legden er alvast het enige restaurantje vast dat in Haras du Pin te vinden is:

Restaurant La tĂȘte au loup
61310 Pin au Haras (Le)
www.lateteauloup.fr

Stéphane Mabille, de patron en tevens chef-kok van het huis was zeer vereerd dat hij de Belgische supporters in zijn tuin zal kunnen ontvangen op zaterdag 30 augustus. Naast typische culinaire specialiteiten van de streek, is het de bedoeling om ook voor Belgische delicatessen te zorgen.

Over Equifans!

Op www.equifans.be kunnen de Belgische supporters terecht voor alle informatie over de Wereldruiterspelen 2014. Equifans biedt een antwoord op praktische vragen als ‘Hoe geraak ik in Caen?’, ‘Waar vind ik een slaapplaats?’ en ‘Hoe kan ik tickets kopen voor dit evenement?’. Je vindt er daarnaast ook alle informatie over de verschillende disciplines en de deelnemende Belgische ruiters.

Maar Equifans wil meer zijn dan slechts een verzamelplaats van praktische informatie. De website is tevens dé site bij uitstek voor supporters van de Belgische ruiters. Wil je op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt in Caen, waar je kan afspreken met andere supporters en de Belgische ruiters, hoe je aan een supporterspakket raakt, ... noem maar op, Equifans.be geeft je het antwoord.

Volg ons op de website www.equifans.be en op Facebook, Twitter en Instagram

Partners
Het project is een organisatie van de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie (KBRSF), de Vlaamse Liga Paardensport vzw (VLP vzw) en de Ligue Equestre Wallonie Bruxelles (LEWB)  met structurele steun van Cavalor en Lami-cell.

Bron: Persbericht KBRSF / Equifans

Image2