Equestrian Awards gaan LIVE op nationale tv

Equestrian Awards gaan LIVE op nationale tv
Dit jaar zet de nieuwe Equestrian Promotions vzw - een vzw ter ondersteuning van de paardensport - zijn schouders onder een gloednieuw project. Op 15 Oktober, 2016 wordt het Hilton Old Town in Antwerpen omgetoverd tot een fabelachtige Gala plaats. Tijdens de Equestrian Awards zullen verschillende hippische persoonlijkheden in de bloemetjes geplaatst worden!

Gisteren meldde het evenement dat het de breuk tussen de paardensport media en dagelijkse media wil verkleinen. Daarom tekende het een contract met Telenet om live uitgezonden te worden. De Equestrian Awards zullen op het Telenet Sport kanaal worden uitgezonden en nadien zal op zondag nogmaals een 'review' te bekijken zijn.

Momenteel kan je zelf nog je favoriete winnaars opgeven per Awards. Surf hiervoor naar: Equestrianawards.be en geef jou genomineerde top talenten op!
Boek ook reeds je ticket/tafel om samen met je vrienden van deze Gala avond te genieten. Tickets zijn inclusief een viergangen menu en ALL-night drank + Entertainment.