Deze regionale (spring)events zet je best nu al op de agenda

Deze regionale (spring)events zet je best nu al op de agenda
De winterconcoursen lopen op hun einde. Er staan nog enkele kleppers op het programma zoals de Krachtproef in Aalter, De Equi-Masters, het Flanders Horse Expo in Gent, De internationale springtour in Lier, enz.

De meeste regionale en nationale springruiters hebben hun licentie reeds in orde, tijd om jullie alvast even te helpen met het aanduiden van enkele top concours op de zomer agenda.

  1. Groentenjumping (05/04) - VOR
    Opnieuw ontvangt de familie Ceulemans en Spits het regionale deelnemerspubliek voor hun groentenjumping. Deze wedstrijd is ondertussen een vaste troef en biedt voor ruiters van alle niveau's een gepast kader! Steeds aangenaam vertoeven met de juiste Sfeer om een sportieve dag af te sluiten.

  2. (NIEUW) Euregio Zilveren Spoor (11/04) - WVUR
    Nieuw op de kalender is de Euregio in Moorsele. De nieuwe organisatie van het Zilveren Spoort verbaast al een jaar paardrijdend Vlaanderen met prachtig georganiseerde concours, leuke animo en lekkere food & drinks. Gedreven, verzorgd en leuk dat zullen de basis ingrediënten worden van deze nieuwe Euregio.

  3. Paas Euregio Azelhof (19/04) - VOR
    Na een weekje bekomen te hebben van een geweldige deelname in Moorsele kan je richting de Paas Euregio trekken op het Azelhof. Gezelligheid is er steeds troef en zonder meer zijn de uitstekende bodems en professionele accomodatie er een grote meerwaarde.

  4. Jumping Waregem (04/05) - WVUR
    De WVUR wedstrijd in Waregem is een topper op de agenda. Deze regionale wedstrijd blinkt altijd uit met de 1.30m Grote Prijs Stad Waregem... een leuke regionale concours met een leuke prijzenpot.

  5. Jumping Horse Immo (18/05) - HGVBB
    Begin mei verhuist de gezellige en familiale Jumping Horse Immo richting familie Vanderhasselt. Na twee editie op Stoeterij Mivaro vergroot de regionale wedstrijd zijn terrein en pakt uit met een leuk tweedaags programma in Ternat.

  6. Jumping het Wase Paard (23/05) - HROV
    Elk jaar zakken ruim 100 combinaties af naar het recreatiedomein De Ster om er te strijden voor de Beker van Oost-Vlaanderen. Opnieuw zal Jumping het Wase Paard duizenden bezoekers mogen ontvangen in hun pittoreske scenario. Deze regionale concours bestaat al ruim een decennia en dat zegt in feite genoeg! Het loopt er op wieltjes terwijl je er aangenaam geniet van regionale topsport.

  7. Stal De Wit (07/06) - HROV
    Pony's en leuke paarden parcours dat kan je zien bij Stal De Wit. Internationaal springruiter, Thomas De Wit organiseert samen met zijn familie en team al enkele jaren deze aangename en ook populaire regionale concours in Oost-Vlaanderen.

  8. (NIEUW) #JumpingSMS (07/07) - HROV
    Vorig jaar organiseerde het team van de Summer Masters of Showjumping hun eerste concours. Meteen een schot in de roos! Dit jaar verhuist deze regionale wedstrijd naar Beervelde! Jawel, regionale springsport in Beervelde is terug na 13 jaar. "Mag het ietsje meer zijn??" #JumpingSMS introduceert een leuk sportief programma met zijn eigen SMS League, MAsters, Queens Cup maar ook een pony dag... en jawel net als vorig jaar is de extra prijzenpot fenomenaal/ + 85.000 euro!! Ongezien voor een regionale concours.

  9. Jumping Borgloon (12/07) - KR
    Een jumping waar op een recordtijd 1000'en mensen zijn? Dat kan? Jumping Borgloon (Mc Queen) is één van die wedstrijden waar je gewoon aanwezig wil zijn. Niet alleen voor de paarden enorm gezellig maar ook voor de ruiters en bezoekers.

  10. Euregio Bonheiden (18/07) - VOR
    Aangenaam zonder meer... De Euregio Bonheiden lokt elk jaar deelnemers uit alle hoeken van België.

  11. Jump With Love (19/07) - HGVBB
    Gezelligheid troef! Een traditionele wedstrijd op de agenda is zonder meer de Jump With Love. Deze regionale concours staat steeds garant voor leuke sport maar meer nog leukere after party's.

  12. (NIEUW) Euregio Woutershof (by SMS) (24/07) - KR
    De Euregio in het Woutershof in Kuringen is ongetwijfeld één van onze favorieten. Het is er gewoon af! Christophe Wouters zorgt elk jaar voor een gevarieerd pony en paarden programma en slaagt daar ook daadwerkelijk in. In een leuke setting is deze wedstrijd jaar na jaar een succes. Wat nieuw zal zijn dit jaar? Deze wedstrijd werkt deels samen met het team van #JumpingSMS.

  13. Jumping Rollebeek (02/08) - VOR
    Andy Van Linden mag elk jaar heel wat mensen verwelkomen op zijn terrein voor een geslaagde editie van zijn Jumping Rollebeek. We zijn dan ook enorm blij dat deze topper ook dit jaar opnieuw op de agenda staat!