DevWorld van Zilveren Spoor spoorloos

DevWorld van Zilveren Spoor spoorloos

Hoe moet het nu verder met het Zilveren Spoor? Terwijl alle Hippische locaties hun winterwerking aan het uitwerken en het promoten zijn, blijft er veel onduidelijkheid omtrent het Zilveren Spoor in Moorsele.


Michel Battheu, advocaat van de nv Patrimovan van de familie Van Geenberghe van 't Zilveren Spoor bevestigt het gerucht dat de Libische groep DevWorld met de noorderzon verdwenen is.





Tegen de Libiërs loopt nog een rechtszaak om het huurcontract te verbreken. Eerder had de familie Van Geenberghe al het exploitatiecontract laten verbreken. "De vrederrechter is gisteren ter plaatse geweest in 't Zilveren Spoor. Hij heeft kunnen vaststellen dat het handelspand al maanden niet onderhouden is. Binnen de veertien dagen zal de vrederechter een oordeel vellen over het huurcontract", verduidelijk advocaat Battheu. Aangezien DevWorld spoorloos is, zal dat huurcontract naar alle waarschijnlijkheid verbroken worden. De vlucht van de Libiërs is wellicht een manier om te ontkomen aan alle schuldeisers.

Wordt vervolgt ...