Deelnemers BK Lanaken zijn bekend

Deelnemers BK Lanaken zijn bekend
Aanstaande woensdag en donderdag 17 en 18 september worden tijdens het Wereldkampioenschap voor Jonge Paarden in Zangersheide (Lanaken) de manches verreden van het Belgisch Kampioenschap Jumping Seniors.  De finale van dit Belgisch Kampioenschap is gepland voor zaterdag 20 september.
De ganse Belgische top tekent present voor dit BK en we zijn nu al benieuwd wie er in de voetsporen van Gregory Wathelet zal treden.
Zoals voorzien in het reglement, werden er 5 combinaties geselecteerd uit de ranking van de Gold League wedstrijden. Daarnaast zijn er nog 35 combinaties uit de Belgische Ranking mee opgenomen in dit kampioenschap. De bondscoach, in overleg met de springcommissie, hebben drie wildcards toegekend aan Dominique Joassin, Wouter Devos en Judy-Ann Melchior en last but not least werd het deelnemersveld aangevuld met twee ruiters die hun selectiecriteria afgedwongen hebben door deelname aan een CSIO3* (Hendrik Denutte en Marc Boes).
Kortom, een deelnemersveld dat nu al een kwalitatief hoogstaand kampioenschap garandeert.

Tijdens dit BK zal de vice-Belgische kampioen van vorig jaar, Pieter Devos, zijn comeback maken met Candy. Zij viel in Lummen geblesseerd uit en lijkt nu klaar te zijn voor haar comeback.

Klik hier voor de deelnemers.