Boy-Adrian van Gelderen van jumpingruiter tot toekomstig mode icoon ...

Boy-Adrian van Gelderen van jumpingruiter tot toekomstig mode icoon ...
Binnenkort krijgt de Belgische en internationale ruitersport er een nieuw fashion merk bij. Belgisch springruiter, Boy-Adrian Van Gelderen is een lid van de Rolex Yought Academy en start als 'entrepeneur' binnenkort zijn eigen kledingmerk. We namen even de tijd om enkele vragen te stellen aan deze jonge 'entrepeneur'...

Je staat gekend als een modebewust persoon, maar wat is de motivatie voor een eigen merk?







Haha Dat klopt. Ik liep al een tijdje met het idee dat ik ook iets anders buiten de paarden  en mijn stal wilde uitbouwen. Aangezien ik zelf ook zeer geïnteresseerd ben in de mode en de verkoop ook ik mijn aard ligt, ben ik op het idee gekomen om een eigen kledingmerk op te starten.










Waar legt je merk de focus op?






Kwaliteit en service zijn  twee  belangrijke punten. De kledij zal comfortabel en toch ook stijlvol zijn. Je moet het graag willen dragen omwille van die twee redenen.






Waar vind je de inspiratie voor de kledij?


Ik ben eigenlijk best regelmatig in het buitenland en er is altijd wel iets waar ik de nodige inspiratie uit haal. Ik combineer mijn inspiratie uit die reizen met het nauw opvolgen van de huidige modetrends. 




Waar zal je je op focussen? Rijkledij of casual?


Het wordt geen rijkleding. Het is een evenwichtige mix tussen exclusieve street wear en fashion. Dus voor ieder wat wils! De naam wordt trouwens B. Luxury by adrian.