Upper Star keert terug naar Jerome Guery

Upper Star keert terug naar Jerome Guery
Het gaat Jerome Guery voor de wind momenteel! Met Papillon Z won hij maar liefst 3 Grote Prijzen (Lummen, Knokke en Mons) en met Zojasper van Tal Milstein heeft hij nog een 2e paard waarmee hij op het hoogste niveau aardig kan meedraaien.
Aan dat team kan hij vanaf nu ook een oude bekende toevoegen. Want Guery heeft de 14-jarige KWPN'er Upper Star (v. Metall) opnieuw op stal gekregen. Guery won met de schimmel ruin de Grote Prijs van Villamoura en een rubriek op de Wereldbeker wedstrijd van Poznan.
In september van 2013 vertrok Upper Star richting Luciana Diniz. Zij zat tot een jaar geleden in het zadel van Upper Star. Nadien nam de Franse amazone Margaux Rocuet de teugels over om vooral op 2 sterren niveau aan de start te komen.
Sinds juni van dit jaar zagen we de Italiaan Luca Maria Moneta aan het werk met Upper Star, maar de twee wedstrijden waar zij aan de start kwamen waren niet meteen geslaagd met uitsluitingen in St. Tropez en Mons.

Nu keert de schimmel ruin dus terug naar de stallen van Jerome Guery. Het duo zal volgende week op de 5 sterren concours van Dinard hun rentree maken.

Luciana Diniz - Upper Star - Aken14Luca Maria Moneta - Upper Star - Mons 15