Sea Coast Ferly trekt van Gudrun Patteet naar Ashford Farm

Sea Coast Ferly trekt van Gudrun Patteet naar Ashford Farm
De 10-jarige BWP merrie Sea Coast Ferly (v. Calato) van Gudrun Patteet staat niet langer op stal bij Sea Coast. Zij heeft het team van Enda Carroll en Ashford Farm vervoegd.

Ferly werd gefokt bij Jan Mertens. Zijn dochter Hanne bracht Ferly tot de zomer van 2013 uit op 1m45 niveau. Nadien kocht Sea Coast de merrie aan en al snel bracht Gudrun Patteet haar naar 5 sterren Grand Prix niveau.
Dit jaar won het duo op de Z-Tour in Lanaken nog twee 1m50 rubrieken. Op CHIO Rotterdam eindigden zij dit jaar op de 5e plaats in een 1m55 rubriek.
Zij wonnen vorig jaar ook nog de openingsrubriek op het BK.

Gudrun Patteet geeft maar uitleg aan Equnews:

"Momenteel past Ferly niet meer in mijn team van paarden, daarom staat ze bij Ashford Farm voor de verkoop. Ik heb er een super paard aan gehad dat mij tot op 5 sterren niveau heeft gebracht. Ik ben Ferly daar heel dankbaar voor en ben er zeker van dat ze in de toekomst nog een ideaal paard is om jonge en/of onervaren ruiters op topniveau te brengen.
Maar momenteel zijn we volop onze stal aan het herstructureren (o.a. Sea Coast Diamant staat momenteel bij Dominique Hendrickx) en daarom staat ze nu op Ashford Farm.
Ik wil me volledig kunnen concentreren om de paarden die het best bij me passen op dit moment. Pieter Clemens zal deze week met haar aan de start verschijnen in Treffen."