Nieuwe uitdagingen voor Steven Van Meersche en Joris Vergauwen

Nieuwe uitdagingen voor Steven Van Meersche en Joris Vergauwen
Twee Oost-Vlaamse springruiters staan voor een nieuwe uitdaging. Zowel Steven Van Meersche als Joris Vergauwen starten een nieuw hoofdstuk in hun jumping carrière.

Steven Van Meersche, jarenlang vaste ruiter bij Jerry Van Damme van VDB Equestrian, zal voortaan de paarden van handelaar Peter Lauwers uitbrengen. 'Het was tijd voor een nieuwe uitdaging.' laat Van Meersche aan Equnews weten. Bij Peter Lauwers zal hij vooral Silver en Gold League rijden. Lauwers kennen we o.a. als de ontdekker van Cella van Ben Maher.

Joris Junior Vergauwen - BK 15Zijn plaats bij VDB Equestrian wordt ingenomen door Joris Vergauwen. 'Begin volgend jaar zal ik de paarden van Jerry beginnen rijden. De laatste jaren reed ik voor mezelf en Jerry contacteerde mij om voor hem te komen rijden.' aldus Vergauwen aan Equnews.
Het voorbije jaar heeft Vergauwen zich verschillende keren in de kijker gesprongen met zijn jonge paarden. In het verleden zette hij ook al tal van top klasseringen neer. Denk maar aan zijn 4e plaats in de Wereldbeker van Mechelen 16 jaar geleden of winst in de Grote Prijzen van Athene en Milaan.