De Flor 111 verkocht

De Flor 111 verkocht
Op de Facebook van Harrie Theeuwes word de verkoop van de BWP-gekeurde hengst, De Flor 111 (Der Sennaat x Action Breaker) aangekondigd.  De hengst is verkocht richting Mexico.

"Bedankt aan Peter van Santvoort," start Harrie Theeuwes "Als partner en aanvoerder van de fanclub." De Flor 111 Z werd uitgebracht door Joe Clee en de Roshoeve. De nieuwe eigenaars zijn Hank Melse en de Rihan Familie.

De zevenjarige hengst haalde meermaals de spotlights onder het zadel van Joe Clee.  Begin deze maand was het duo nog actief tijdens de internationale driester wedstrijd in Lanaken. Daar hielden ze elke ronde het hout in de lepels. Eind vorig jjaar scoorde het duo nog een tweede plaats in de nationale hengsten competitie in Mechelen.

Eveline 111, de moeder van De Flor 111 Z, is een dochter van de BWP-elitehengst Action-Breaker. Onder de Spanjaard Sergio Alvarez Moya heeft Action-Breaker op het allerhoogste niveau gepresteerd. Op hun palmares prijken glansrijke prestaties zoals de 3e en 7e plaats in de Grote Prijs van Aken (respectievelijk in 2010 en 2011), de 2e plaats in de Grote Prijs van Cannes (2011), de 5e plaats in de Grote Prijs van Parijs (2011), de 1e plaats met het Spaanse team in de landenwedstrijd in Barcelona (2012) en meerdere ereplaatsen in wereldbekerproeven.