Constant Van Paesschen krijgt nog een paard van Paul Mais

Constant Van Paesschen krijgt nog een paard van Paul Mais
Constant Van Paesschen, momenteel aan het werk op de 'Morroco Royal Tour', heeft van Stoeterij Van De Helle opnieuw een paard op stal gekregen.
Het gaat hier om de 8-jarige hengst Compadre van de Helle (Casall x Concerto II). Eind vorige maand behaalde Erica Swartz nog een 2e plaats in de 2 sterren Grote Prijs van Bonheiden met de Holsteiner hengst.

Compadre is al het 4e paard van Paul Mais dat Constant op stal heeft. Hij heeft ook al Diamanthina van 't Ruytershof, Hamlet vd Donkhoeve en sinds kort ook Carlow van de Helle ter beschikking.

Van Paesschen zal zijn internationale debuut met Carlow en Compadre binnen enkele weken maken op de outdoorconcours van Oliva.

In Oliva zullen we Van Paesschen ook aan het werk zien met nog twee andere nieuwe paarden. Eén daarvan is de 7-jarige KWPN'er Astro Boy (v. Sarontos). Deze Astro Boy werd internationaal uitgebracht door onze landgenote Marine Lenoble.
Het andere nieuwe paard is de eveneens 7-jarige Kongsberg HH Z (v. Kashmir van Schuttershof). Deze werd gereden door Jan Motmans en is in mede-eigendom van Constant zijn schoonvader Paul Van Den Bossche.