Steven Vermeir's Dancing Dollars NS Z naar Karel Cox

Steven Vermeir's Dancing Dollars NS Z naar Karel Cox

Steven Vermeir neemt afscheid van de zesjarige Dancing Dollars NS Z (v. Dominator 2000 Z). Karel Cox zal de teugels overnemen van deze jonge ruin. 

Met Steven Vermeir in het zadel sprong Dancing Dollars afgelopen weekend nog naar een zesde plaats in de Youngster rubriek van Lier. Begin dit jaar reed het duo in Opglabbeek ook nog naar een mooie derde plaats op het podium in de rubriek voor zesjarige paarden. Ook als vijfjarige boekte Dancing Dollars met Vermeir meerdere successen en schreven ook in Lier een Youngster rubriek op hun naam.

Dit 'winning duo' zal voortaan dus niet meer samen in de piste te zien zijn. Vanaf nu neemt Karel Cox de teugels over van dit beloftevolle paard. 

Dancing Dollars werd gefokt door Francois Nelson en Maxiene Maes. 

Maxiene Maes: "Vandaag moesten we afscheid nemen van onze geliefde Dancing Dollars NS Z. Bedankt voor de ontelbaar mooie momenten en ervaringen. Je bent een fantastisch paard met het grootste hart! Bedankt aan Steven Vermeir STB Horses om zo'n goede resultaten te boeken met hem. Vaarwel mijn vriend, maak ons trots zoals je altijd doet. Veel geluk aan Karel Cox en Marit Haar Skollerud en hun team!" 

Bron: Equnews/ Facebook Maxiene Maes