Steunactie: help de Oekraïense paarden te overleven en steun de Oekraïense paardensport federatie

Steunactie: help de Oekraïense paarden te overleven en steun de Oekraïense paardensport federatie

De Oekraïense ruiters en hun paarden hebben dringend hulp nodig om te overleven en hoop te houden in deze verschrikkelijke tragische tijden.

"Help ons om op te komen voor ons land en voor onze waarden! Een ruiter zijn betekent een unieke band tussen paard en mens, gebaseerd op vertrouwen. Onze inzet voor het welzijn van onze paarden is te allen tijde sterk en zonder compromissen."-Mykhaylo Parkhomchuk, secretaris-generaal van de Oekraïense hippische federatie

"Er zijn meer dan 100 000 paarden in Oekraïne, veel van de paarden zijn in de oorlog verwikkeld, hebben geen mogelijkheid om te vluchten en veiligheid te zoeken, hebben geen onderdak en zorg. Paardeneigenaren, maneges, atleten, fokkers en professionals verkeren in wanhopige omstandigheden, zonder enige middelen om hun paarden te redden. Door te doneren of hulp aan te bieden, geeft u de Oekraïense ruitergemeenschap hoop op een betere toekomst en redt u het leven van de Oekraïeners en hun dierbaren."

De Ukrainian Equestrian Federation Charity Foundation (geregistreerd in België) steunt met de hulp van de FEI (International Equestrian Federation) de Oekraïense paardeneigenaars, maneges, atleten, ruiterclubs, stallen en professionals. "Wij bieden advies en andere hulp ter plaatse, waaronder het in kaart brengen van de schuilmogelijkheden en hulp bij de herplaatsing van paarden, het verzamelen van aanbiedingen voor goederen en het organiseren van de logistiek voor de levering van goederen aan ruiters en hun paarden, zowel in Oekraïne als op hun tijdelijke locaties in Europa."

"Wij volgen de situatie met betrekking tot het welzijn van de paarden en werken samen met de FEI en de nationale hippische federaties."

"Onze belofte is dat zoveel mogelijk fondsen direct naar Oekraïense ruiters en hun paarden in Oekraïne gaan."

Volg het nieuws om updates te krijgen over de activiteiten en het gebruik van donaties.

Gebruik de chat om hulp te vragen, hulp aan te bieden of te informeren naar onze voortgang.

Klik HIER voor meer informatie - Ook EQUIVOX Crowdfunding start een campagne. Daar krijg je vanaf een steun van 500 euro ook een set Veredus peesbeschermers in de bus.: KLIK HIER