Stephan Conter verkoopt Nindiana vd Berg, Floyd van Schore en Unico de l'Ecusson naar Duitsland

Stephan Conter verkoopt Nindiana vd Berg, Floyd van Schore en Unico de l'Ecusson naar Duitsland

Stephan Conter heeft een mooie verkoop naar het buitenland gedaan. De talenten Unico de l'Ecusson, Floyd van Schore en Nindiana vd Berg verhuizen naar Duitsland. 

De drie paarden verhuizen naar één en dezelfde koper in Duitsland. Het eerste paard in kwestie is de zesjarige BWP-merrie Nindiana van den Berg, een dochter van Emerald x Concorde uit Urika van 't Roosakker. zij startte haar carrière vorig jaar in YH-proeven met succes onder Charline Vandergeeten en Jonna Ekberg.

Ook de opvallende Selle Françaisruin Unico de l'Ecusson (Kashmir van Schuttershof x Qredo de Paulstra) is verkocht. Dit elfjarige talent werd sinds de zomer van dit jaar uitgebracht door Alain Colette tot 2*-niveau. 

Met sBs-hengst Floyd van Schore (Indoctro x Burggraaf) is het trio compleet. Hem zagen we al successen boeken met Maxime Tips, Petronella Andersson, Rachel Steffen en Maxine De Pelsmaeker. Met Tips viel de hengst zeer positief op in de PAVO hengstencompetitie van vorig jaar. Ook in Zandhoven behaalde de hengst deze zomer diverse topplaatsen met Andersson. 

Bron: Instagram