Schockemöhle/Helgstrand International Online Foal Auctions komen eraan

Schockemöhle/Helgstrand International Online Foal Auctions komen eraan

Na het grote succes van de eerste en tweede Schockemöhle/Helgstrand International Online Veulenveilingen, komt nu van 25 tot en met 31 augustus de derde editie eraan. En wederom zijn de teams rond de twee hengstenhouders Paul Schockemöhle en Andreas Helgstrand erin geslaagd om een ​​buitengewoon fraaie collectie samen te stellen met nakomelingen uit hun eigen hengsten armada in Duitsland, Denemarken en Nederland.


Als u op zoek bent naar talent, heeft u de keuze uit:


de winnende hengst Dynamic Dream, die met zijn eerste jaargang alle hoge verwachtingen overtrof, stuurt met Dream to Be (#8) opnieuw een bewegingsreus de veilingring in.

Thrilling Hopes (#4) kan zijn vader, de Burg-Pokal-winnaar en de achtjarige Grand Prix-winnaar Total Hope OLD, niet ontkennen met zijn nobele uitstraling. Bijzonder interessant is hier het springbloed in de pedigree, dat zo waardevol is voor de hoogwaardige dressuurpaardenfokkerij.

Caloona Blue (#18) komt uit de eerste jaargang van de OS Champion Stallion en de tweede Stallion Performance Test Reserve Champion Conthalou. De prachtige merrie met veel beweging won terecht de nakomelingenkeuring in Mühlen.

Clear Round (#20) is een toekomstig talent voor de internationale springconcoursen. De hengst prospect van Clear Heart-Quintender is de halfbroer van veilingtopper Die Quintizia (v. Diaron OLD), die naar Groot-Brittannië werd verkocht.

De collectie omvat in totaal 22 topaanbiedingen, die hier te vinden zijn met informatieve video's en foto's.

Geïnteresseerden kunnen daar ook de veterinaire certificaten inzien. De ervaren medewerkers van beide hengstenstations Schockemöhle en Helgstrand geven u graag persoonlijk advies tijdens de gebruikelijke kantooruren.

Bieden is trouwens heel eenvoudig - en absoluut veilig. Na gratis registratie op de veilingpagina kunnen bieders ook direct bieden. De veiling eindigt op 31 augustus om 19.00 uur.

Bron: Persbericht