Review: "Ruiters" de eerste aflevering... Het merk Philippaerts krijgt niet alleen respect maar ook emotie!

Review: "Ruiters" de eerste aflevering... Het merk Philippaerts krijgt niet alleen respect maar ook emotie!

Op dinsdag was de 'release' van de nieuwe Vlaamse serie: "Ruiters". Elke paardensportliefhebber juicht het initiatief toe, maar was ook wel wat bang... we willen de broosheid van onze sport en de mooie connectie tussen ruiter en paard tonen. Aan de redactie en makers van de serie ... we hebben de eerste twee afleveringen bekeken en jullie zijn met glans geslaagd! Dank u!

Hoe kan je niet een voorliefde krijgen voor de familie Philippaerts. Zoals Frederik De Backer het noemt: "De Philippaertsen zijn een sterk Belgisch merk, alles te danken aan Ludo Philippaerts!" Maar Olivier relativeert ... "we hebben alles te danken aan Darco!"

Het mooie is dat je meegenomen wordt in de emoties van de sport, maar ook ziet hoe intensief de ruitersport is! Daar blinkt dan zeker één familie in uit... dat is de familie Philippaerts. Ludo zie ooit in Jump-Off: "Onze sport is de beste wereld om niet te gaan zweven..." die down to earth attitude reflecteert zich perfect in de serie! 

Rond seconde 38 van de eerste aflevering ... leef je echt mee met de familie Philippaerts in Aken. Maar wat valt nog meer op? De charme van topruiter Gregory Wathelet. Zijn steun aan het Belgische team wordt er uitgelicht, meer nog zijn bescheidenheid wanneer hij de camera probeert te ontwijken als Ludo Philippaerts 'impressed' is door de ronde van Gerrit Nieberg!

Kortom! We hadden wat schrik, maar binchen de serie graag meermaals!

Kijk nu ook de 2e aflevering op VRT MAX