Vanaf morgen GRATIS toegang. Horse Week ruilt Antwerpen voor de Waregemse Hippodroom

Vanaf morgen GRATIS toegang. Horse Week ruilt Antwerpen voor de Waregemse Hippodroom
Er staat heel wat op het programma deze week in de Waregemse Hippodroom. Op twee pistes op het middenplein strijden strijden 24 paarden en ruiters uit de top dertig van de wereld tegen elkaar. Als leuke extra kan je ze gratis bezichtigen.

Morgen start de eerste editie van de Waregem Horse Week. Elke avond is er topsport waarbij er wordt toegewerkt naar de 270.000 euro + BMW gedoteerde CSI5* Grote Prijs. De eerste editie stelt alles in het werk om paard en ruiter een aangename sportbeleving te geven. Maar ook het publiek staat centraal.

Er staan tal van randactiviteiten op de kalender. Zo is er vrijdag om 20.15 uur een veulenveiling van het BWFA en komen op vrijdag en zaterdag telkens om 22 uur de Red Bull X Fighters langs. De kinderen krijgen op zaterdag en zondag bezoek van Papa Chicco. In het weekend is er ook extra kinderanimatie met ponyrijden op zondag.

Geen geldverlies voor bezoeker

De entree is gratis maar geld verliezen kan je niet! Heb je na afloop van het evenement nog bonnetjes over dan kan je die gewoon inruilen. Voor een pintje betaal je op de Waregem Horse Week drie euro.