Stal Bijloos vertrouwt 100% in producten EMC-Sports

Stal Bijloos vertrouwt 100% in producten EMC-Sports
De EMC voedingssupplementen zijn bezig aan een opmars. Heel wat ruiters merken de onmiddellijk werkende voordelen van de producten en dat heeft bijvoorbeeld ook Stal Bijloos overtuigd om het product op te nemen. Stal Bijloos is gespecialiseerd in het fokken en opleiden van jonge paarden.

"Wat ons overtuigd heeft is dat EMC-Sports al hun producten zorgvuldig samengesteld en uitgebreid getest zijn, en daarbij ook nog eens 100 % dopingvrij zijn. En bovendien ook nog eens rechtstreekse verdeler zijn van DH Solution producten, bekend van zijn Tranquility en Performance. Beide producten zijn samengesteld door dierenartsen. De kwaliteit en werking worden ook bevestigd door professionele ruiters. Zelf hebben wij een positieve ervaring met het product (Tendon). Een tijdje geleden heeft een paard van ons op wedstrijd een peesblessure opgelopen. Wij zijn onmiddellijk gestart met het toedienen van het voedingssupplement EMC-Sports Tendon . Wij merken wel degelijk een snel herstel, dit word ook door de veearts bevestigd."

De Stal gebruik niet alleen de producten maar is voortaan ook verdeler. Het team van Stal Bijloos focust zich daarbij op enkele producten van het gamma.

MSM: Zorgt voor een betere doorbloeding, gezondere hoeven, snellere recuperatie van spieren, pezen en ligamenten, betere conditie van de huid, …100% puur zonder enige toevoegingsmiddelen (Best werkende!!).

Muscle Build: Gaat de spieren op korte termijn versterken ⇒ super voor (jonge) paarden die wat leeg aanvoelen en hard moeten werken.

Joint: zorgt voor de aanmaak van gewrichtsvocht. Wordt aangeraden aan oudere paarden (in de sport) en paarden met artrose

Tendon: Ter ondersteuning van pezen, spieren en ligamenten. Wordt aangeraden aan paarden in de sport ter preventie van spier- , pees- en ligamentblessures. Ook aan te raden aan paarden in revalidatie van pees-, spier- en ligamentproblemen.

Lactanaze: Gaat spierverzuring tegen en zorgt voor extra energie. Ideaal voor paarden die enkele dagen na elkaar moeten presteren. Ook super voor paarden op leeftijd die wat versleten beginnen aanvoelen. Paarden voelen terug veel fitter en soepeler.

DH Solutions: deze producten worden rechtstreeks in de mond toegediend.

Tranquillity: Dopingvrije, super werkende kalmering waarbij de paarden geen vermogen verliezen. De paarden worden rustiger in hun hoofd. Hierdoor zijn ze geconcentreerder, rustiger en minder spooky.

Performance: Gaat de opbouw van afvalstoffen in de zenuwbanen tegen. De paarden worden dus soepeler. Performance heeft ook een positieve invloed op het uithoudingsvermogen. Ook super werkend bij pijnlijke rug, geblokkeerde zenuwbanen en verzuurde en pijnlijke spieren.

Equine 74 Gastric: Ondersteunend maagproduct. Gaat de zuurtegraad in de maag omlaag brengen waardoor er geen kans meer is op vorming van maagzweren. 58% van de wedstrijdpaarden hebben last van maagzweren => Transport, wedstrijdstress, … Ook 37% van de recreatiepaarden heeft hier last van en maar liefst 90% van de racepaarden!

KLIK HIER VOOR MEER INFO