PROMO: Topruiters zakken af naar Horse and Friends event

PROMO: Topruiters zakken af naar Horse and Friends event
Dit weekend vindt in Sentower Park in Opglabbeek het eerste luik van het jaarlijkse 'Horse & Friends Event' plaats. Volgende week is het de beurt aan verschillende ruiters die tijdens de Euregio aan de start zullen komen, dit is het aan de internationale ruiters om tijdens een CSI2* competitie de wedstrijdring te betreden. Er zullen in totaal 151 ruiters met 424 paarden aan de start komen van deze gezellig wedstrijd. Het belooft dus alvast een druk weekend vol topsport te worden!

Verschillende topruiters hebben hun komst naar Sentower Park bevestigd. Zo zullen onder andere de Belgische toppers Pieter Cemens, Wouter Devos, Judy-Ann Melchior, Olivier Philippaerts, Jos Verlooy en Wilm Vermeir naar Opglabbeek afzakken om het beste van zichzelf te geven.

Naast verschillende Belgische toppers, zullen er ook veel buitenlandse topruiters in de ring verschijnen: onder andere Marlon Modolo Zanotelli, Abdel Saïd, Joe Clee, Meredith Michaels-Beerbaum, Bertram Allen en Maikel Van Der Vleuten zullen dit weekend naar Opglabbeek komen.

Voor meer informatie, klik hier