PROMO: Auction Twinkeling komt met Olympische collectie

PROMO: Auction Twinkeling komt met Olympische collectie
Aanstaande zaterdag zullen naar jaarlijkse gewoonte weer verschillende veulens onder de hamer gaan tijdens de 'Auction Twinkeling'. De organisatie belooft alvast een spetterende avond en een schitterende collectie.

De veiling zal doorgaan in Stoeterij Twinkeling te Lichtaart (België).De organisatie spreekt van een Olympische collectie enje kan ervan op aan dat dit ook echt een topcollectie is. Zo zullen onder andere een Cornet Obolensky merrieveulen uit de zus van For Joy van 't Zorgvliet, een volledige broer van Halifax van het Kluizebos en een Elvis ter Putte hengstveulen uit de zus van vice Belgisch kampioen Horizon de Regor zaterdag een nieuwe eigenaar krijgen.

Naast verschillende veulens zullen ook enkele embryo's per opbod verkocht worden. En ook die embryo's beloven toekomstige toppaarden te worden. Zo wordt er een embryo van Comme Il Faut uit de zus van Hello Sanctos en een embryo van Kaiser van Lambroek uit de moeder van H&M All geveild. H&M All In deed het nog geweldig op de afgelopen Olympische Spelen

Uiteraard is het mogelijk dat u niet aanwezig kan zijn tijdens de veiling van zaterdagavond. Indien dit het geval is en u interesse heeft in één van de veulens, kan u altijd de organisatie contacteren. De veiling zal ook uitgezonden worden op ClipMyHorse.

Klik hier voor de online versie van de catalogus.
Voor meer informatie kan u altijd terecht op de website van de organisatie.