Op zoek naar een opleiding in de paardensector?

Op zoek naar een opleiding in de paardensector?

Heeft u ambities in de paardensector, maar weet u niet waar u terecht kan voor een goede opleiding? Ontdek in het “Online ABC van de Hippische Opleidingen” meer dan 70 erkende opleidingen verspreid over alle provincies.


In Vlaanderen kan u kiezen uit meer dan 70 officieel erkende hippische opleidingen. Dankzij die erkenning weet u zeker dat u een kwalitatieve studie volgt, waarvoor u een officieel erkend certificaat (diploma, attest, getuigschrift,…) kan bemachtigen.


Al deze opleidingen vindt u terug in het “Online ABC van de Hippische Opleidingen” op de website van het Vlaams Paardenloket. Deze gebruiksvriendelijke databank is een handig hulpmiddel om de informatie die voor u interessant is te filteren uit het brede opleidingsaanbod dat de paardensector rijk is.

Het ABC is één van de populairste onderdelen van www.vlaamspaardenloket.be. De opleidingen in de databank worden maandelijks zo'n 4.000 keer bekeken. Dat de paardensector belang hecht aan kwaliteitsvolle opleidingen staat dus als een paal boven water.
» Klik hier om naar het ABC te gaan.