Aftellen naar eerste editie van Autumn Horse Festival

Aftellen naar eerste editie van Autumn Horse Festival
Het AHF-team : Domien, Mirthe & SenneHet eerste Autumn Horse Festival nadert met rasse schreden, op 10 en 11 november is het zover. Na maanden van voorbereiding, krijgt het evenement stilaan vorm. En het aftellen is begonnen, het aftellen naar het grote moment, en het aftellen voor jullie deelnemers naar het openstellen van de inschrijvingen.
Er is nog even de tijd om het programma nog eens grondig door te nemen, zodat jullie nog even kunnen kiezen en beslissen welke proef het zal worden.

Grijp jullie kans, bewijs jullie kunnen en schrijf geschiedenis want een overwinning in de eerste editie van het Autumn Horse Festival evenaart een vermelding in het Guinness Book. Geluk, roem en eer zullen de overwinnaars omringen. Ruiters, supporters en sympathisanten zullen tijdens de party dit geluk kunnen delen tijdens een babbeltje, een drankje en wie weet wel een dansje.

En wie zal zich tot de allereerste winnaar van de Masters kronen?  Wie zal zegevieren in De Kleine Grote Prijs en in de Grote Prijs? Welke amazone gaat naar huis met het juweel? Zoveel onbeantwoorde vragen die ingevuld zullen worden gedurende onze tweedaagse. Wij kijken er vol spanning naar uit, wij hopen voor jullie hetzelfde.

Willen jullie winnen? Dan moeten jullie de uitdaging aangaan, dus wees er tijdig bij als de inschrijvingen open gesteld worden op zondagavond 27 oktober om 19 uur. De inschrijvingsperiode loopt tot en met 2 november om 12 uur. Om in te schrijven klik je hier! De geïnteresseerden kunnen ook steeds een kijkje nemen op onze website, hiervoor klik je hier, in de video zie je alvast een kleine preview.

Wij hopen jullie alvast op ons festival te ontmoeten!