Nieuwe regionale Summer Masters of Showjumping zorgt voor een 'next level...'

Nieuwe regionale Summer Masters of Showjumping zorgt voor een 'next level...'
Een regionale springwedstrijd georganiseerd op vijf dagen, an sich niet zo speciaal. Elke week kan je in zowat elke regio op mooie regionale wedstrijden aan de start. De Summer Masters of Showjumping, zorgen echter wel voor een 'next level...'

De regionale sport een waardig kader geven, dat is het motto van de groep jonge organisatoren die zich achter de #jumpingSMS scharen. Voor de eerste editie neemt het jonge team alvast het voortouw en pakt uit met 60.000 euro extra prijzen, ongezien op zowel nationaal als regionaal niveau.

"In elke regionale rubriek zal de top zes een extra natura prijs ontvangen dankzij Harcour," vertelt Julie De Pelsmaeker. "Bij de pony's zorgen we zelf voor extra prijzen voor de top acht."

Mobiel Hotel

Een andere extra is een eigen #SMSHotel dat op het wedstrijdterrein aanwezig zal zijn. "Ongezien in Vlaanderen... maar wel leuk. Want wie 's avonds bij ons even langskomt om de sfeer op te snuiven, kan zo veilig ter plaatse blijven."

Netwerk avond

Bedoeling is de regionale sport, ook een leuk kader te bieden. Daarom zal elke avond afgesloten worden met een eigen showproef. Op donderdag 16.08.2018 wordt er tijdens de masters ook een netwerk avond georganiseerd. Voor slechts 75 euro kan je er leuke bedrijven, mensen leren kennen en genieten met lekkere hapjes en drank van de Masters rubriek.

"We hopen dat iedereen ons een bezoekje brengt en samen met ons in de leuke Lounge van LeBeau Courally, LJ Pro Select en Coco Maison wil genieten van regionale sport, de zon en een leuke atmosfeer."

Ontdek het volledig programma